Varför? Jo, därför!

Jag gillar förändringar och jag tycker att det är dags vi alla försöker sluta stå emot dem och vara rädda för dem. Jag fick frågan om hur det kommer sig att jag gillar förändringar och jag tänkte kort svara på den.

Jo, därför att jag är trygg i mig själv och för att jag tror på min förmåga att förädlas vilket förändringarna ger mig möjligheten till. Jag gillar även att förenkla min och andras vardag vilket även förändringarna ger möjlighet till.

Jag har också en tydlig grundmetodik som jag arbetar efter såväl i mitt privatliv som i mitt arbetsliv vilket gör att jag står stadigt även när förändringarnas vindar blåser.

Jag är FÖR ändring inte MOT ändring. Hela ordet förändring är positivt laddat för mig och om vi inte vågar förändras känner jag att vi blir stillastående i livet och jag vill LEVA 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.