Varför arbeta som Interim Manager?

”Nyfikenheten och viljan att göra större skillnad gjorde att jag valde att satsa pĂ„ en ny karriĂ€r efter mĂ„nga Ă„r som chef och ledare inom flera företag. Det bĂ€sta med att arbeta som interimchef Ă€r att jag fĂ„r möjligheten och gĂ„ in och skapa kundnytta direkt och utmaningen det innebĂ€r att snabbt sĂ€tta sig in i företagskulturen, vĂ€rderingarna och att leverera resultat. Skapa dina egna möjligheter. Ta chansen att arbeta som interimchef! Det Ă€r sĂ„ utvecklande för dig sjĂ€lv samtidigt som du skapar synbara resultat för kunden. En win-win helt enkelt!”

Elaine Breske Hirscher, tidigare Regionchef, Vectura Consulting AB och Gruppchef, Rejlers Ingenjörer AB och arbetar för nÀrvarande via Interim Search som Interim AffÀrsomrÄdeschef pÄ ett Infrastrukturbolag.

LĂ€s om mina kollegor: http://www.interimsearchnews.com/om-interim-management/varfor-arbeta-som-en-interim-manager/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.