Varför arbeta som Interim Manager?

”Nyfikenheten och viljan att göra större skillnad gjorde att jag valde att satsa på en ny karriär efter många år som chef och ledare inom flera företag. Det bästa med att arbeta som interimchef är att jag får möjligheten och gå in och skapa kundnytta direkt och utmaningen det innebär att snabbt sätta sig in i företagskulturen, värderingarna och att leverera resultat. Skapa dina egna möjligheter. Ta chansen att arbeta som interimchef! Det är så utvecklande för dig själv samtidigt som du skapar synbara resultat för kunden. En win-win helt enkelt!”

Elaine Breske Hirscher, tidigare Regionchef, Vectura Consulting AB och Gruppchef, Rejlers Ingenjörer AB och arbetar för närvarande via Interim Search som Interim Affärsområdeschef på ett Infrastrukturbolag.

Läs om mina kollegor: http://www.interimsearchnews.com/om-interim-management/varfor-arbeta-som-en-interim-manager/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.