Paus – så viktigt att ibland ta paus

Tar du paus ibland? I helgen tog jag paus från alla sociala media, från mobiltelefoner och datorer och så skönt det är… jag gör det då och då och kommer fr o m nu göra det en dag i veckan. Onsdagar ska under de närmaste tre månaderna vara min ”sociala media fria”-dag.

I fredags meddelade jag på Facebook att jag tog semester över helgen och 100 personer gillade det inlägget MEN självklart kom det ett och annat inlägg och meddelande av mer negativ och ifrågasättande karaktär och till er kan jag bara säga… näthat är så passé NU är det nätkärlek som gäller.

Jag hör ju till en av alla dessa kvinnor som blivit utsatt för näthat, hot, vidrigheter mm av kända och okända personer på nätet. Det enda ni har åstadkommit är en starkare och mer beslutsam Elaine. Tack så mycket för hjälpen!

Men pauser behövs ju då och då i livet även utanför sociala medier. I det samhälle vi lever i så finns det en tendens att vi låter allt rulla snabbare och snabbare och pauser blir viktigare och viktigare. Lyssna på kroppen och själen om det är så att just du behöver en paus just nu.

Veckans tips – Ta en paus då och då!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.