Häxjakten fortsätter…

I snart fyra år har en person, vi kan kalla honom Per, aktivt arbetat för att på alla sätt och vis förstöra för mig.

Han pratar om mig som att vi har arbetat tillsammans, han sprider så mycket falska rykten om mig och allt detta för att jag inte höll med honom om att det är okej att behandla inhyrda konsulter som boskap. Jag börjar bli rätt trött på detta nu…

Jag tycker att det är sorgligt att en man, i 50-årsåldern, som har ett bra jobb och till synes ett välordnat liv fortfarande efter snart fyra år känner behovet att hugga mig i ryggen, gång efter annan. Tyvärr är jag inte hans första ”offer” och säkert inte hans sista heller…

När jag försöker ta kontakt med honom för att reda ut detta – öga mot öga – så undviker han mig. I mina ögon vittnar det om en osäkerhet och att han faktiskt inte vågar stå för det han säger.

Det är så tydligt att han inte gillar mig, och den känslan är så ömsesidig, men jag har förmågan att skilja på person och prestation. Bara för att du inte gillar mig betyder det inte att jag är dålig på något sätt. Det betyder bara att du och jag inte fungerar tillsammans.

Jag har varit tyst i snart fyra år för den här personens sista ord till mig var ”Jag ska se till att du aldrig får ett enda uppdrag till i den här branschen.” men nu har jag fått nog. Jag ska sluta vara tyst. Jag har fått nog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.