Sundsvalls Tidning idag… min debattartikel om ansvar och framgĂ„ng!

MÀnniskor som glorifierar sig sjÀlva, som ser sig som felfria i en vÀrld dÀr det alltid Àr nÄgon annans fel, Àr inte mÀnniskor som Àr attraktiva pÄ arbetsmarknaden eller som blir sÀrskilt lyckliga. Det Àr mÀnniskor som har en frÄnvÀnd vÀrldsbild och det Àr mÀnniskor som behöver göra en förÀndring.

Om vi istÀllet skulle sluta skylla ifrÄn oss och bestÀmma oss för att jobba pÄ oss sjÀlva och förÀndra vÄrt tankesÀtt skulle vi mÄ sÄ mycket bÀttre. Det Àr bara vi sjÀlva som kan fÄ saker att hÀnda i vÄrt liv; vi har alltid ett val i hur vi vÀljer att tackla en situation. Desto snabbare vi inser detta, desto snabbare ökar vÄra chanser till att faktiskt uppnÄ vÄra drömmar och mÄl.

http://www.st.nu/opinion/insandare/bakom-varje-framgang-finns-ett-ansvar-3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.