Det är de små förändringarna som ger den stora!

Gör ditt yttersta för att skapa dig den fantastiska vardag som du är värd och som du har möjlighet att påverka helt själv.

Vi talar ofta om förändringar, att vi ska genomföra stora förändringar, men det är faktiskt så att det är de små förändringarna som gör den största skillnaden. Att göra små förändringar varje dag gör stor skillnad för ditt välmående och att trivas med sig själv – hemma och på jobbet.

Det är så mycket smartare, enklare och bättre att förändra det som du kan påverka själv och som du genast ser resultat av. Det är ju så enkelt att det är du som sitter inne med informationen om vad som behöver förändras och hur. Ibland kan du behöva få lite hjälp på traven att hitta informationen men att du har den behöver du inte tvivla en sekund på.

Så nästa gång du tänker att du ska göra den där stora förändringen i ditt liv sedan när du har mer tid, bättre förutsättningar mm. Slå undan den tanken och bestäm dig för vilket steg du kan ta idag, nu i den här stunden för att förändra det du vill förändra. Det är det du gör idag, den lilla förändringen du gör idag som kommer att göra den stora skillnaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.