Självmord…

Nås av nyheten att en underbar skådespelare har lämnat oss alldeles för tidigt – troligen genom självmord. Vila i frid – Robin Williams.

Han lämnar en hel värld i sorg men framförallt en familj i ofattbar sorg och chock. Jag vet tyvärr precis hur de känner sig… Det är bara ett år och åtta månader sedan min far valde att lämna mig och min syster genom att ta sitt eget liv.

Det finns alltid de som överlever ett självmord – de anhöriga, de nära och kära och livet blir aldrig detsamma för oss igen. Vi förändras ända in i själen och vi är alldeles för många som får lära oss att leva med detta ofattbara.

Jag tycker det att bra att vi börjar prata mer om självmord och varför vi tror att så många väljer den utvägen och vad vi tillsammans kan göra för att förhindra detsamma. Vi behöver se varandra ännu mer och vi behöver våga prata om att vi mår dåligt så att vi kan hjälpa varandra att må bättre.

Låt oss alla hjälpas åt att med gemensam kraft eliminera självmorden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.