En ny spännande vecka tar sin början…

Tillbaka i Sverige igen med nyladdade batterier, en själ på topp och en kropp på gång 🙂

Det är något magiskt att göra roliga saker med nära vänner… och den senaste veckan har jag spenderat med bästa väninnan, väninnan som jag firar 18 års fantastisk vänskap med precis idag 🙂

Veckan i NYC klargjorde så mycket… ibland behöver man resa bort för att hitta hem igen och det har jag gjort. Nu kommer jag att lägga om fokus på mina investeringar och satsa på nya framgångsrika koncept och underbara människor och dessutom satsa på mig själv och en helt ny idé. Mer info om det kommer!

Men först ta ett rejält kliv in i Framgångsbyråns 30-dagarsutmaning, där jag lovade mig själv att rensa bort allt som tar energi… och även om jag smygstartade igång rensningen i New York så rivstartar den NU.

Som en god vän sade till mig för massor av år sedan: ”Det är aldrig för sent att ge upp och starta om.”

Önskar er alla en fantastisk vecka – här i Björknäs strålar solen ikapp med mig 🙂

följ ditt hjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.