Att leva sin dröm…

Sitter här och blickar ut över Central Park, det är tidig morgon och jag har varit uppe länge… staden håller så sakterliga att vakna… jag är här med min bästa väninna Helena och det enda smolket som finns idag är saknaden efter Freya & Freddy som myser hemma i Nacka.

Det senaste året har ägnats åt reflektion och eftertanke och att våga prova nytt… och det har inneburit massor av lärdomar för mig och ännu fler skratt… jag ska våga ännu mer 2014 har jag bestämt mig för…

En av de saker jag lovat mig är att tillbringa än mer tid i den här staden tillsammans med Freya och Freddy och den här veckan hoppas jag ska möjliggöra detta på riktigt.

En annan av de saker jag har lovat mig är att känna efter med såväl hjärta, hjärna som mage när jag gör saker och ting och det finns några saker som jag måste rensa upp när jag kommer hem igen. Det står helt klart och det känns så bra att komma till klarhet.

En annan sak är det här med hälsa – efter att jag var sjuk för drygt 10 år sedan har jag inte riktigt tagit mig själv och min träning på allvar. Medicineringen gjorde att jag lade på mig en del kilon och det är dags att lämna tillbaka dem nu 🙂

Istället för att skapa tid för mig själv och att komma tillbaka till mitt vanliga vältränade och välmående jag valde jag att helt fokusera på jobbet och att leverera och prestera där och glömde eller för att vara ärlig valde bort det viktigaste jag har – mig själv och det är det slut på nu.

Det är märkligt att vi har så lätt att glömma bort oss själva till förmån för annat och andra när det de facto är så att om jag mår bäst mår även min omgivning bäst. Nu är det fullt fokus på det som är bäst för mig som gäller…

Förändringar är på G!

vad väntar du på

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.