Konsten att vara lycklig NU…

I morse hade jag nöjet och förmÄnen att lyssna till Ola Wallström & Tomas Lydahl och det var underbart inspirerande. Genom att vara lycklig nu nÄr du dina mÄl sÀger Ola, och det stÀmmer kan jag intyga.

Lyckan kommer inifrÄn, inte utifrÄn som mÄnga av oss verkar hoppas pÄ och Àven jag för mÄnga Är sedan. Det var först nÀr jag sjÀlv började ta fullt ansvar för mig sjÀlv och mitt liv som lyckan vÀnde i mitt liv. Det tillsammans att jag lÄter andra ta ansvar för sitt liv ger ofta mycket positiva och lyckliga resultat. Det bÀsta Àr att jag Àr lyckligare idag!

VĂ€nta inte pĂ„ att nĂ„gon annan eller nĂ„got annat för den delen skall skapa din lycka, den skapar du sjĂ€lv! Börja hĂ€r och nu och behöver du lite hjĂ€lp pĂ„ traven föreslĂ„r jag att du tar kontakt med Ola eller Tomas och bokar in dig pĂ„ deras workshop som de har hĂ€r i Stockholm den 24 april 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.