Konsten att vara lycklig NU…

I morse hade jag nöjet och förmånen att lyssna till Ola Wallström & Tomas Lydahl och det var underbart inspirerande. Genom att vara lycklig nu når du dina mål säger Ola, och det stämmer kan jag intyga.

Lyckan kommer inifrån, inte utifrån som många av oss verkar hoppas på och även jag för många år sedan. Det var först när jag själv började ta fullt ansvar för mig själv och mitt liv som lyckan vände i mitt liv. Det tillsammans att jag låter andra ta ansvar för sitt liv ger ofta mycket positiva och lyckliga resultat. Det bästa är att jag är lyckligare idag!

Vänta inte på att någon annan eller något annat för den delen skall skapa din lycka, den skapar du själv! Börja här och nu och behöver du lite hjälp på traven föreslår jag att du tar kontakt med Ola eller Tomas och bokar in dig på deras workshop som de har här i Stockholm den 24 april 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.