Gör du skillnad… på riktigt?

bland ramlar jag över personer och organisationer som vill göra skillnad. Så stor skillnad så att jag väljer att aktivt sponsra dem.

Jag vet att Dinas Ark, Kattjouren, Hundstallet med fler vet att jag gärna hjälper till… men i år kommer all min sponsring gå till en person som jag beundrat under så många år, först tack vare hans fantastiska insats i landslaget och sedan hans ännu mer fantastiska insats för att hjälpa barn att växa och möjligheten att tillhöra ett team…

Min vän Magnus Hedman och hans stiftelse Hedmans hand… www.hedmanshand.se

Jag har med mitt bidrag gett barnen en möjlighet, har du? Här är det hands-on…

Tack Magnus för din insats…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.