Att göra två ME till ett WE :)

Igår när be:fueled fick beviset på att vi – Magdalena Bibik och jag – är registrerade arbetsgivare slog det mig att jag har faktiskt har ”gift” mig :), att jag delar hyreskontrakt med någon och jag har ett gemensamt bankkonto tillsammans med någon och att vi två tillsammans har vi ansvar för våra ”barns” (dvs våra anställda och vårt be:fueleds) framtid.

Magdalena – det känns bra att vara ”gift” med just dig. Inte för att vi alltid är överens för det är vi ju inte 🙂 som i alla ”äktenskap” utan för att du tror på mig och vår idé 🙂 Det som är speciellt med just dig är att i det stora hela är vi alltid överens 🙂

Jag tror att vi lyckas bli weme, a me in we 🙂 tillsammans med våra nära och kära gör vi succé.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.