Be be:fueled by us!

Tillsammans med Magdalena Bibik startar jag upp be:fueled by bibik, ett matkoncept med sin första Fuelcourt pĂ„ SveavĂ€gen 167. VĂ„r första restaurang, vi kallar det fuelcourts, ligger i direkt anslutning till ett gym – Planet Fitness – men vi hyr bara lokalen av dem – vi Ă€r helt fristĂ„ende! Naturligtvis kommer vi att samarbeta med PF dĂ„ bĂ„da företagen har samma mĂ„l – att mĂ€nniskor ska mĂ„ bra.

BeFueled

be:fueled by bibik Ă€r ett koncept som knyter samman fysiskt och mentalt vĂ€lbefinnande ur ett nĂ€ringsmĂ€ssigt perspektiv. Genom att förse kroppen med rĂ€tt brĂ€nsle för dig skapas förutsĂ€ttningar för bĂ„de balans och maximal prestation. Se vĂ„ra Fuelcourtsℱ som en station för LivsbrĂ€nsle!

Hos oss kan du komma och Àta allt frÄn frukost till middag och dÀremellan. VÄrt koncept passar alla oavsett ditt förhÄllande till mat eller trÀning.

Konceptet fick sin start i att jag pratade med min PT – Magdalena – och frĂ„gade om det inte fanns nĂ„got alternativ till Svarta LĂ„dan som jag provat i omgĂ„ngar med syfte att gĂ„ ner de trivselkilon jag tyvĂ€rr lagt pĂ„ mig nĂ€r jag prioriterade arbetet framför min egen trĂ€ning och kost. Efter en liten period av övertalning frĂ„n min sida sĂ„ vĂ€xte planerna pĂ„ att starta ett gemensamt koncept fram och nu Ă€r det bara veckor kvar tills vi Ă€r i gĂ„ng.

be:fueled öppnar sÄ smÄtt mitt i ombyggnadsröran den 10 mars, invigs den 14 mars och sedan kör vi sÄ det ryker med hjÀlp av er!

Oavsett om du vill hitta en restaurang som ger dig möjligheten att Àta god lagad mat med ambitionen att gÄ ner i vikt, om du helt enkelt vill Àta nÀringsriktig, gott och bra eller om du trÀnar pÄ hög nivÄ Àr be:fueled restaurangen för dig. Förutom att Àta hos oss pÄ plats kan du sjÀlvklart fÄ vÄr mat levererad till ditt arbete eller ditt hem.

Du kanske följer ViktvÀktarna, Paleo, LCHF, 5:2 etc. och Àven dÄ Àr be:fueled rÀtt för dig. I vÄra menyer finns nÄgot för alla och vÄr duktiga och kostrÄdgivningsutbildade personal kommer att hjÀlpa dig att vÀlja rÀtt. Har du egna önskemÄl gör vi allt vi kan för att tillmötesgÄ dem.

Hos be:fueled kommer du Àven kunna lyssna pÄ spÀnnande föredrag med förelÀsare som hör till de frÀmsta i Sverige vad gÀller trÀning, hÀlsa och ledarskap. FörelÀsarna kommer frÄn sÄvÀl trÀningsbranschen som nÀringslivet och alla ser fram emot att möta er.

Du kommer att kunna gĂ„ pĂ„ kostrĂ„dgivning, bli coachad nĂ€r det gĂ€ller din kost, din hĂ€lsa, din trĂ€ning och ditt liv hos oss – vi erbjuder ett helhetskoncept för livet!

VÄr mission Àr att hjÀlpa dig att skapa balans i livet, maximera ditt vÀlbefinnande och din prestationsförmÄga sÄvÀl mentalt som fysiskt!

Se oss som din naturliga station för LivsbrÀnsle!

VĂ€lkomna!

IMG_6791 kopia IMG_6862 IMG_6867 IMG_6998 IMG_7289 IMG_7355

Bli be:fueled by us!

be:fueled by bibik – SveavĂ€gen 167 – Stockholm
T 08-31 02 03
E f1@befueledbybibik.com

www.befueledbybibik.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.