Be be:fueled by us!

Tillsammans med Magdalena Bibik startar jag upp be:fueled by bibik, ett matkoncept med sin första Fuelcourt på Sveavägen 167. Vår första restaurang, vi kallar det fuelcourts, ligger i direkt anslutning till ett gym – Planet Fitness – men vi hyr bara lokalen av dem – vi är helt fristående! Naturligtvis kommer vi att samarbeta med PF då båda företagen har samma mål – att människor ska må bra.

BeFueled

be:fueled by bibik är ett koncept som knyter samman fysiskt och mentalt välbefinnande ur ett näringsmässigt perspektiv. Genom att förse kroppen med rätt bränsle för dig skapas förutsättningar för både balans och maximal prestation. Se våra Fuelcourts™ som en station för Livsbränsle!

Hos oss kan du komma och äta allt från frukost till middag och däremellan. Vårt koncept passar alla oavsett ditt förhållande till mat eller träning.

Konceptet fick sin start i att jag pratade med min PT – Magdalena – och frågade om det inte fanns något alternativ till Svarta Lådan som jag provat i omgångar med syfte att gå ner de trivselkilon jag tyvärr lagt på mig när jag prioriterade arbetet framför min egen träning och kost. Efter en liten period av övertalning från min sida så växte planerna på att starta ett gemensamt koncept fram och nu är det bara veckor kvar tills vi är i gång.

be:fueled öppnar så smått mitt i ombyggnadsröran den 10 mars, invigs den 14 mars och sedan kör vi så det ryker med hjälp av er!

Oavsett om du vill hitta en restaurang som ger dig möjligheten att äta god lagad mat med ambitionen att gå ner i vikt, om du helt enkelt vill äta näringsriktig, gott och bra eller om du tränar på hög nivå är be:fueled restaurangen för dig. Förutom att äta hos oss på plats kan du självklart få vår mat levererad till ditt arbete eller ditt hem.

Du kanske följer Viktväktarna, Paleo, LCHF, 5:2 etc. och även då är be:fueled rätt för dig. I våra menyer finns något för alla och vår duktiga och kostrådgivningsutbildade personal kommer att hjälpa dig att välja rätt. Har du egna önskemål gör vi allt vi kan för att tillmötesgå dem.

Hos be:fueled kommer du även kunna lyssna på spännande föredrag med föreläsare som hör till de främsta i Sverige vad gäller träning, hälsa och ledarskap. Föreläsarna kommer från såväl träningsbranschen som näringslivet och alla ser fram emot att möta er.

Du kommer att kunna gå på kostrådgivning, bli coachad när det gäller din kost, din hälsa, din träning och ditt liv hos oss – vi erbjuder ett helhetskoncept för livet!

Vår mission är att hjälpa dig att skapa balans i livet, maximera ditt välbefinnande och din prestationsförmåga såväl mentalt som fysiskt!

Se oss som din naturliga station för Livsbränsle!

Välkomna!

IMG_6791 kopia IMG_6862 IMG_6867 IMG_6998 IMG_7289 IMG_7355

Bli be:fueled by us!

be:fueled by bibik – Sveavägen 167 – Stockholm
T 08-31 02 03
E f1@befueledbybibik.com

www.befueledbybibik.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.