Det är aldrig för sent att ge dig själv det liv du vill ha (och förtjänar)!

”Det är aldrig för tidigt eller för sent att börja förstå att du faktiskt har förmågan att vara, göra och ha allt du vill.” läser jag i en statusuppdatering på Facebook idag och det är så sant.

Igår träffade jag en härlig väninna från förr, jag skriver från förr för vi har inte setts på nästan 10 år trots att vi bor i samma stad. Ibland blir det ju så att livet kommer emellan – karriärer, barn, familj mm och det vi hann med innan skall pusslas in bland nya åtaganden som vi har och som vi skaffar oss.

Vi pratade en hel del om hur livet är och vad vi önskar oss av det och vi båda kunde konstatera att våra val i livet har placerat oss precis där vi vill vara och att vi inser att det är en lyx som är alla förunnat men som alla inte unnar sig då de väntar på att någon annan ska ge dem det de vill ha istället för att själv aktivt arbeta för att nå det själv.

Jag kan erkänna att jag också har väntat på den eller det där andra… om jag bara hade det så skulle allt vara annorlunda, om bara… om bara… om bara… ja, så var det – livet var en väntan på att OM skulle uppenbara sig men sedan insåg jag för kanske 15 år sedan att det stora OM:et var ju jag själv. Det var ju jag som behövde ta tag i det som behövdes tas tag i och det var ju mina val i livet som gav mig de resultat jag fick.

Vilken uppenbarelse och vilken annorlunda väg min livsresa slog in på… nu vid 45 års ålder lever jag mer, riskerar mer, vågar mer och har mer tid för det som är viktigt för mig än vad jag har haft tidigare… och mer av det blir det och det pågrund av att jag jag bytt OM mot att göra det som krävs för att nå de resultat jag vill ha plus att jag väljer mer och mer rätt beslut för mig. Visst blir det fortfarande lite fel ibland och det slog mig idag att jag fattat några heltokiga beslut den sista tiden som jag behöver rätta till…

2014 är mitt ÅR, 2015, 2016… jag framtiden är min och jag styr den… styr du din framtid? Om JA, grattis. Om NEJ, ta tag i ditt eget liv NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.