Har du kvar den dĂ€r trasiga illasittande jackan?

I morse nÀr jag skulle Äka till trÀningen sÄ tog jag fram en gammal jacka ur garderoben. Jackan Àr trasig pÄ grund av att den Àr en vÀlanvÀnd favorit och jag borde ha slÀngt den för lÀnge sedan. Jag har lagat den sÄ mÄnga gÄnger sÄ att det inte gÄr att göra snyggt lÀngre. Jackan har varit min favorit MEN min smak och min kropp har förÀndrats sÄ nu sitter den inte ens bra lÀngre och jag tycker inte alls att den Àr lika fin som jag tyckte den var förut. Idag slÀnger jag den. 

Varför skriver jag nu detta?

Jo, för sĂ„ Ă€r det ju i livet för oss alla. Ibland hĂ„ller vi kvar i det gamla alldeles för lĂ€nge. Det som inte lĂ€ngre passar oss. Det som vi inte lĂ€ngre tycker om. Det vi inte lĂ€ngre mĂ„r bra av. Det kan handla om relationer – vĂ€nskap som kĂ€rlek. Det kan handla om arbetsplatser. Det kan handla om vanor.

Det som fungerade förut fungerar inte lika bra eller alls lÀngre och trots detta hÄller vi kvar och vi försöker och försöker och försöker sÄ att vi nÀstan slÄr knut pÄ oss sjÀlva. Varför dÄ?

SlÀpp det förflutna, lÀmna det som inte Àr bra för dig bakom, lev idag och se framÄt! SlÀng jackan och köp en ny!

vad vÀntar du pÄ

1 tanke pĂ„ “Har du kvar den dĂ€r trasiga illasittande jackan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.