Har du kvar den där trasiga illasittande jackan?

I morse när jag skulle åka till träningen så tog jag fram en gammal jacka ur garderoben. Jackan är trasig på grund av att den är en välanvänd favorit och jag borde ha slängt den för länge sedan. Jag har lagat den så många gånger så att det inte går att göra snyggt längre. Jackan har varit min favorit MEN min smak och min kropp har förändrats så nu sitter den inte ens bra längre och jag tycker inte alls att den är lika fin som jag tyckte den var förut. Idag slänger jag den. 

Varför skriver jag nu detta?

Jo, för så är det ju i livet för oss alla. Ibland håller vi kvar i det gamla alldeles för länge. Det som inte längre passar oss. Det som vi inte längre tycker om. Det vi inte längre mår bra av. Det kan handla om relationer – vänskap som kärlek. Det kan handla om arbetsplatser. Det kan handla om vanor.

Det som fungerade förut fungerar inte lika bra eller alls längre och trots detta håller vi kvar och vi försöker och försöker och försöker så att vi nästan slår knut på oss själva. Varför då?

Släpp det förflutna, lämna det som inte är bra för dig bakom, lev idag och se framåt! Släng jackan och köp en ny!

vad väntar du på

1 tanke på “Har du kvar den där trasiga illasittande jackan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.