Inbjudan Personligt Ledarskap – anmäl dig!

Är du sjukskriven? Är du arbetslös? Är du pensionär? Studerar du? Bor du i Stockholm eller i dess närhet?

Om svaret är JA, hoppas vi att du vill komma på en fantastiskt bra och inspirerande och kostnadsfri föreläsning av lika fantastiska Torkild Sköld.

ANMÄL DIG HÄRhttp://simplesignup.se/event/36840

Att vara utanför arbetsmarknaden är inte helt lätt och ibland tappar man modet, motivationen och behöver en inspirationskick i baken för att komma vidare.

Det vill vi bjuda er på. Kan 2014 starta bättre än så…?

Du får lyssna på en av Sveriges bästa föreläsare inom personligt ledarskap. Genom igenkännande berättelser och aha-upplevelser får du tips och verktyg för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och hitta vägen till hur du leder dig själv i ditt eget liv.

Torkild föreläser om personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid verkställande direktör i ditt eget liv.

Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Vinnare av priset som 2011 års bästa nya föreläsare. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt.

Torkild www.torkildskold.se bjuder på sin tid och kunskap. Lokalen sponsras av www.miroi.se och jag som håller i det hela, Elaine www.elaineatcquence.com bjuder er på enklare förtäring.

Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller för detta event.

Ps. Vi kommer inte kontrollera om ni är arbetslösa, studenter, sjukskrivna eller pensionärer utan vi utgår från att alla är hederliga nog för att respektera vårt arrangemang. Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.