Jag kommer inte att skicka dig ett julkort i år!

Liksom tidigare år skickar jag inte några julkort (i pappersform) eller köper dyra julklappar i år utan jag kommer att skänka pengar till matkassar mm som mina medmänniskor, som inte har det lika bra som jag har det, behöver.

För mig känns det bättre att bidra till att alla kan hålla sig varma och få möjligheten att äta ett ordentligt mål mat, att ett barn kan få en julklapp än att lägga ner dessa pengar på att skicka julkort som slängs eller julklappar som inte används :).

Jag vet att mina nära och kära tycker det är roligare och bättre att ”deras” julkort och julklapp istället går till behövande. Det tycker jag också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.