Öka din produktivitet! Tre tips!

Dagens tips – Öka din produktivitet:

Vi lever i en krävande värld som är full av störningar men vi behöver få det vi behöver göra gjort ändå. Ibland kan det kännas överväldigande och svårt men det handlar mest och struktur och prioriteringar.

Delar med mig av tre tips som kan hjälpa dig att öka din produktivitet utan att bli stressad 🙂

  • Skapa dig EN att göra lista
    Många gånger skriver vi lite här och där vad det är vi behöver göra. Samla alla uppgifter på ett och samma ställe oavsett uppgiftens karaktär och skriv verkligen ner allt. Ibland tänker vi att det där kommer jag ihåg ändå men skriv även ner det för då frigör du plats i hjärnan 🙂 och får mer energi att faktiskt utföra uppgiften.
  • Gör det viktigaste FÖRST
    Låter självklart men ibland har vi en förmåga att göra det roligaste först eller det enklaste först. Mitt tips är att börja med det viktigaste och avsluta varje dag med att bestämma dig för vad du ska börja med i morgon.
  • Avsätt TID för de uppgifterna som inte brådskar och utför dem
    Låter ju också självklart men många gånger skjuter vi upp viktiga uppgifter i onödan och glömmer bort att även de viktiga uppgifter som inte brådskar behöver utföras. Vissa uppgifter faller bort av sig själv med tiden och det är bra men det gäller tyvärr inte alla.

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.