Självklart – jag har också mindre bra dagar!

Jag får ofta frågan om jag alltid är lika glad och positiv och det kan jag ärligt säga – nej, inte alls. Jag har mina skitdagar jag också då jag tycker att livet är orättvist, tråkigt, hemskt etc. MEN jag har bestämt mig för att inte låta det mörka ta över.

Jag tillåter mig själv att tjura, tycka synd om mig under en tidsbegränsad period och sedan tittar jag på situationen med andra ögon och ser efter vad det är jag behöver lära mig av detta. Sorg har ingen tidsbegränsning – den får ta den tid den tar.

I varje mörk stund finns det något ljust – det är jag övertygad om – och den övertygelsen hjälper mig att se ljusare på livet. Det fungerar för mig. Det kanske inte fungerar för dig.

every action

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.