Har du balans?

Om du hade ställt mig den frågan för ett år sedan hade jag tveklöst svarat: ”Ja, det har jag.” Men med facit i hand kan jag ärligt säga att det hade jag inte. Jag arbetade på tok för mycket och jag märkte det inte ens eftersom jag älskade mitt arbete och mina medarbetare.

Läs min senaste krönika: http://www.dagensmojligheter.se/artiklar/kronikor/elaine-breske-hirscher/2013/09/10/20560002/index.xml

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.