Ta tillvara pĂ„ tiden!

MĂ„nga sĂ€ger att tid Ă€r det mest rĂ€ttvisa som finns – att vi alla har 24 timmar var varje dygn att nyttja pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. So far so good!

Men faktum Ă€r att Ă€ven om just det pĂ„stĂ„endet Ă€r helt korrekt sĂ„ Ă€r inte tiden rĂ€ttvis – vi vet aldrig hur mycket av den vi har kvar. Vissa av oss fĂ„r möjligheten att njuta av lĂ„ng tid och vissa av oss av kort tid… sĂ„ det gĂ€ller verkligen att ta tillvara pĂ„ den tid vi har.

Jag hör till en av dem som sagt ”jag har inte tid” eftersom jag under vĂ€ldigt mĂ„nga Ă„r begravde mig i arbete, jag glömde bort att stanna upp och fundera kring om jag förvaltade min tid vĂ€l.

Med facit i hand kan jag tycka att jag gjorde bÄde ock. Mitt arbete har alltid varit viktigt för mig dÄ jag Àlskar att arbeta med mÀnniskor men jag prioriterade andra och annat framför mig sjÀlv och min familj och den tiden fÄr jag aldrig tillbaka men jag kan anvÀnda framtidens tid annorledes.

Nu Ă€r jag i en period dĂ€r jag har massor av tid och jag njuter av varje sekund. Senast jag hade sĂ„ hĂ€r mycket tid att lĂ€gga pĂ„ det som kĂ€nns viktigt just nu, viktigast just nu – mig sjĂ€lv och min framtid, mina troll, mina nĂ€ra och kĂ€ra – var nĂ€r jag gick i gymnasiet mellan 2:a och 3:e ring sĂ„ det Ă€r ju ett tag sedan :).

VĂ„rda och vĂ€rna dig sjĂ€lv, dina nĂ€ra och kĂ€ra och den tid du har fĂ„tt. Du vet aldrig vad i morgon för med sig sĂ„ lev hĂ€r och lev nu. Livet Ă€r en direktsĂ€ndning och det gĂ„r inte i repris! Ta tillvara pĂ„ tiden – börja idag!

direktsÀndning

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.