Ta tillvara på tiden!

Många säger att tid är det mest rättvisa som finns – att vi alla har 24 timmar var varje dygn att nyttja på bästa sätt. So far so good!

Men faktum är att även om just det påståendet är helt korrekt så är inte tiden rättvis – vi vet aldrig hur mycket av den vi har kvar. Vissa av oss får möjligheten att njuta av lång tid och vissa av oss av kort tid… så det gäller verkligen att ta tillvara på den tid vi har.

Jag hör till en av dem som sagt ”jag har inte tid” eftersom jag under väldigt många år begravde mig i arbete, jag glömde bort att stanna upp och fundera kring om jag förvaltade min tid väl.

Med facit i hand kan jag tycka att jag gjorde både ock. Mitt arbete har alltid varit viktigt för mig då jag älskar att arbeta med människor men jag prioriterade andra och annat framför mig själv och min familj och den tiden får jag aldrig tillbaka men jag kan använda framtidens tid annorledes.

Nu är jag i en period där jag har massor av tid och jag njuter av varje sekund. Senast jag hade så här mycket tid att lägga på det som känns viktigt just nu, viktigast just nu – mig själv och min framtid, mina troll, mina nära och kära – var när jag gick i gymnasiet mellan 2:a och 3:e ring så det är ju ett tag sedan :).

Vårda och värna dig själv, dina nära och kära och den tid du har fått. Du vet aldrig vad i morgon för med sig så lev här och lev nu. Livet är en direktsändning och det går inte i repris! Ta tillvara på tiden – börja idag!

direktsändning

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.