Vad behöver du?

Jag behöver en välbalanserad vardag för att fungera, för att få den energi jag behöver. Jag vill ladda mina batterier året om och jag vill ha en balans mellan mitt privatliv och arbetsliv som gör att jag inte behöver använda hela min semester till att varva ner.

Jag behöver min semester till att bara vara, njuta av dagen, njuta av ledigheten, njuta av sommaren, njuta av allt helt enkelt. Jag vill inte känna att det är nu jag skall ladda för resten av arbetsåret… att använda den välförtjänta ledigheten till att vara just ledig.

Vad behöver du?

Läs hela krönikan här: http://www.dagensmojligheter.se/artiklar/kronikor/elaine-breske-hirscher/2013/07/02/66021494/index.xml 

semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.