Avundsjuk eller avundsund?

Jag tror på att vara avundsund – som för mig innebär att se andras framgångar som en sporre att själv skapa mig den framgång som jag vill ha i mitt liv samtidigt som jag glädjs med den som är framgångsrik.

För alla som tror att framgångsrika personer inte kämpar – tänk om. Det händer sällan att vi får framgång utan att vi arbetar för det.

Jag tror inte på avundsjuka då jag tycker det är ett tillstånd som bara skapar bitterhet. Tyvärr är det många människor som av olika anledningar bär omkring på en mängd bitterhet. Det förtär inte bara dem utan alla som finns i dess närhet och det är så onödigt då bitterhet är ett val.

När du tillåter dig själv att vara nöjd med dig själv och vad du själv lyckas uppnå så kommer du bli mer och mer avundsund och mindre och mindre avundsjuk!

Följ ditt hjärta! och tillåt dig att älska dig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.