Lite tomt – avslutningsfasen…

Nu är det bara en vecka kvar tills jag går ut i det okända – en framtid jag inte har en aning om vad kommer att innehålla förutom att det kommer att bli så bra för mig, för trollen och för de jag kommer att arbeta tillsammans med.

Egentligen är den här tiden den jobbigaste på en arbetsplats. Tiden efter att vi sagt upp oss. Då vi fortfarande är anställda men inte längre med i gänget. När vi exkluderas på alla sätt och vis. När alla tror att vi lämnar för att vi inte trivs eller tycker om företaget längre.

I mitt fall är det helt fel – jag har trivts bra på Vectura, riktigt bra till och med men livet har gett mig möjligheten att prioritera annorlunda. Prioritera mig själv.

För er som kommer i kontakt med Vectura eller funderar på att börja jobba där – gör det!

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.