En dörr stängs. En annan öppnas!

Så är det i livet. Jag har valt att stänga en dörr, stänga dörren till ett chefskap på ett företag för att öppna dörren till ett autentiskt ledarskap i mitt eget liv – mitt JAG AB (lånar det av @Torkild Sköld) och en ny spännande framtid fortfarande i ledarskapets tecken :).

Hur vågar jag? Jo, jag vågar för att jag vill och behöver vara sann mot mig själv och jag behöver göra mer av det jag mår riktigt bra av. Jag är inte orolig för min framtid – jag har många möjligheter att välja mellan och kommer att välja nogsamt 🙂

Det senaste året har jag arbetat på ett statligt ägt konsultföretag. Ett fantastisk företag på så många sätt, fantastiskt för så många människor men de senaste månaderna har jag insett att det inte är fantastiskt för mig. Det passar inte för mig att arbeta statligt helt enkelt och jag är så tacksam för att jag testade för nu vet jag det och är flera erfarenheter rikare.

En klok person sade till mig för några veckor sedan ungefär såhär: Om du inte kan tala kinesiska och inte heller vill lära dig att tala kinesiska behöver du lämna det kinesiskt talande landet och åka till ett land som talar det språk som du vill och kan tala. 

Jag är mycket stolt över det jag lyckats åstadkomma det senaste året. Jag, tillsammans med mina fantastiska medarbetare, vände ett budgeterat minusresultat till ett plusresultat, jag har rekryterat riktigt duktiga medarbetare,  jag har fördubblat personalstyrkan och jag har rekryterat lika många kvinnor som män. Jag är stolt över mig själv och mina duktiga medarbetare men nu är det dags att gå vidare – det är mest rättvist för både mig och mina medarbetare.

Vad jag ska göra nu? Ja, jag har mängder med möjligheter och kommer att unna mig tiden att känna efter för att sedan välja att göra det som känns mest rätt för mig. Välja det sammanhang där jag kommer mest och bäst till min rätt och där jag kan skapa en hälsosam balans i hela mitt liv.

Jag brinner ju verkligen för ledarskap, kommunikation och arbetsmiljö och när vi brinner för något är det ju lätt att vi brinner lite för mycket 🙂 så från och med nu vill jag brinna vackert och länge 🙂 och underhålla lågan så att det vackra i elden aldrig tar slut. Du vet väl om att du inte springer fortare eller presterar mer för att du har eld i baken utan för att du har eld i hjärtat?

Happiness and success comes from using all of your potential!

Vill du göra något tillsammans med mig? Hör av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.