Bli din egen livboj!

Bli din egen livboj!

Nej, jag vill inte vara kvar på ett sjunkande skepp! När du känner så är det hög tid att bestämma dig för att lämna. Men innan du lämnar företaget, relationen och så vidare, som du tror är det sjunkande skeppet, kolla så att det inte är du själv som sjunker
Att allt börjar och slutar med dig själv, det har ni läst mig skriva tidigare men det är faktiskt så enkelt. Du har själv det största ansvaret för ditt liv, dina relationer, din arbetsplats, din trivsel, din framtid…Det är inte någon annan än du som kan ta det ansvaret och ju förr du inser det desto bättre.

Läs mer här: http://www.dagensmojligheter.se/artiklar/kronikor/elaine-breske-hirscher/2013/05/06/47476644/index.xml

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.