När droppen kommer…

som får din bägare att rinna över och alla känslor som forsar ur dig då!

Ibland är det den minsta lilla sak som gör att du får nog – att du känner att det är dags att sluta kämpa för den, de eller det du har kämpat för och det är just kämpandet som är orsaken till droppen tror jag. Det är inte meningen att du ska känna att du kämpar, så klart kommer ingenting av sig själv men resan till att uppnå målet ska ju helst inte vara en kamp utan snarare en resa framåt tillsammans med de som du har att arbeta tillsammans med.

När min droppe rinner över så har det ibland gått så långt att det inte längre finns möjlighet att börja om att fylla bägaren på nytt igen och det är okej för ibland är det helt enkelt så att droppen som rinner över är en droppe som vill och behöver ta sig till ett nytt hav som vill dela sina vågor tillsammans med dig och det är aldrig för sent att börja om.

Om du känner att du kämpar, om du känner att du kämpar ensam, om du  känner att du har fått nog – se över din situation och vad det är som får dig att känna så och kan och vill du lösa det så gör det annars är det aldrig fel att lämna det du mår mindre bra av och ge dig själv möjligheten att må bra.

ansvar

Det viktigaste för oss i våra liv är att vi mår bra och tar ansvar för vårt eget välmående – först därefter kan vi hjälpa andra! Det glömmer vi ibland i vår iver att bara fixa allt…

Vårda och värna dig själv, dina nära och kära… i den ordningen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.