Sociala medier och varumärkesbyggande är sant!

Sociala medier som Facebook, Twitter och Linkedin kan användas som kraftfulla verktyg i skapandet av ditt professionella varumärke. Genom att konsekvent lyfta de ämnen som engagerar dig kan du förtydliga bilden av dig själv och öppna upp för nya jobberbjudanden. 

Elaine Breske Hirscher är civilekonom och regionchef på teknikkonsultföretaget Vectura. Sedan ett par år tillbaks använder hon sig av sociala medier för att stärka sin professionella profil, visa på sin kompetens och addera mervärde till sitt personliga varumärke.
– Jag började med att registrera mig på Facebook, Twitter och Linkedin och kände efter något år att jag ville använda sociala medier till att skriva om och diskutera de frågor som jag brinner mest för: ledarskap, kommunikation och arbetsmiljö. Jag ville förflytta fokus i byggbranschen från teknik till människor och ville samtidigt stärka min profil på dessa ämnesområden, säger Elaine Breske Hirscher.

Läs hela artikeln: http://framtidenskarriar.se/civilekonom/elaine-bygger-sitt-varumarke-med-sociala-medier/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.