Min identitet har blivit stulen. Identitetsstöld…

klockan är strax efter 1500 denna söndagseftermiddag och jag har blivit drabbad av dagens andra identitetsstöld på Facebook. Någon eller några – han kallar sig Alex – har helt sonika kopierat min egna äkta profil och skapat nya profiler i mitt namn.

Tyvärr kommunicerar den här personen på ett mycket ovårdat sätt och jag hoppas verkligen att ingen av er som känner mig tror att det är jag som kommunicerar med er på det här sättet.

Motivet till den här personens agerande är oklart då han inte vågar visa vem han är. Varför han ger sig på just mig förstår jag inte heller.

Denna person har hållit på så här i månader. Det började i september 2012 och det eskalerar för varje dag oavsett på vilket sätt vi som drabbas väljer att bemöta honom.

Idag vill jag ge dig Alex följande budskap:

Ljus och värme till dig. Jag förstår på ditt agerande att du behöver det. Personligen finns det inte så mycket ljus i mitt liv just för tillfället då min far så tragiskt gick bort förra veckan men jag ger dig det lilla ljus jag har för du behöver det nog mer än vad jag gör.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.