Sorg, kärlek och saknad…

så många känslor det kan komma på en och samma gång… min och min storasyster Christels pappa gick hastigt bort i tisdags och vi har lämnats med en orkan av känslor. Vår pappa var speciell på många sätt men mycket älskad av oss barn, barnbarn och allas våra hundar… alla djur älskade honom liksom många människor.

Allt händer av en mening sägs det men när döden händer oavsett anledning är det svårt att se meningen med den. Frågorna är många och svaren är få.

Jag har beslutat att försöka se ljuset i detta mörker. Det kommer inte att bli lätt alla dagar men jag tar en dag i taget tillsammans med mina nära och kära. Så tacksam för all kärlek, värme, stöd och stöttning jag får från er mina fina vänner. TACK!

20121231-215418.jpg

Pappa – du fattas oss, du är älskad och du är saknad!

6 tankar på “Sorg, kärlek och saknad…

  1. Elaine, jag beklagar djupt och är ledsen för din fars bortgång!
    Min bästa vän begravdes idag och jag kunde inte närvara eftersom jag fortfarande är i Indien. Känner mig så innerligt ledsen o vill kunna dela på FB. Hittade din fina bild som beskriver min vän så bra. Min undran är, kan jag få använda din bild?
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.