Gott slut och en ny fantastisk början!

2012 har för mig varit ett hÀndelserikt Är. Alla Är Àr i och för sig hÀndelserika men 2012 Àr ett genombrottsÄr för mig i och med att jag nu lever ut min dröm och samtidigt som jag delar med mig mer Àn nÄgonsin sÄ sÀger jag nej och sÀtter grÀnser pÄ ett helt annat sÀtt nu och det kÀnns helt rÀtt och helt sjÀlvklart. Gillas inte av alla men det Àr inte lÀngre min utmaning utan deras :).

Jag har bytt arbete frÄn ett konsultbolag till ett annat och jag trivs bra dÀr jag Àr idag. Jag har fortsatt skriva krönikor och pÄ mina böcker och hÄllit förelÀsningar och kurser under Äret. Det Àr helt fantastiskt och det kommer bli mer av den varan under 2013. Skrivandet och att dela med mig av min kunskap till andra ger mig sÄ mycket energi och Àr det som gör att jag behÄller min lycka dag efter dag.

Jag har lĂ€rt kĂ€nna nya fina vĂ€nner samtidigt som jag har mĂ€rkt av den avundsjuka som ett mer synligt liv genererar men det stoppar mig inte för den vĂ€rme och kĂ€rlek som jag kĂ€nner frĂ„n er mina vĂ€nner Ă€r starkare Ă€n den aggression den eller de fĂ„ personer som försöker förnedra och skada mig och flera av mina vĂ€nner i framförallt sociala medier Ă€r. Vi kĂ€mpar pĂ„ – jag och mina vĂ€nner, skillnaden nu Ă€r att vi inte lĂ€ngre försöker mörka det utan att vi berĂ€ttar för er vad som hĂ€nder.

2012 har varit ett hĂ€ndelserikt och för mig övervĂ€gande positivt Ă„r. Jag har fĂ„tt en tydlig vĂ€gvisare om var jag Ă€r pĂ„ vĂ€g och vad det Ă€r som ger mig glĂ€dje och energi och framtiden ser onekligen ljus ut. Att fĂ„ dela med mig av mig sjĂ€lv och mina erfarenheter och att hjĂ€lpa mina medmĂ€nniskor och djur ger mig mer tillfredsstĂ€llelse Ă€n nĂ„got annat. Att ge Ă€r att fĂ„ har nĂ„gon klok person sagt – jag minns inte vem, men det stĂ€mmer sĂ„ bra – ATT GE ÄR ATT FÅ! och sĂ„ mycket jag fĂ„r av er som följer mig Ă€r fantastiskt.

Freya och Freddy – mina kĂ€rlekstroll, mina energigivare, mina fyrbenta barn, mina sötnosar fyller fem Ă„r under 2013 vilket betyder att jag har haft lyckan av fem Ă„r av villkorslös kĂ€rlek. 2013 kommer att Ă€gnas en hel del tid Ă„t dem. Kvalitetstid som vi har avslutat Ă„ret med. Mina Ă€lsklingar – TACK!

Min familj – jag har ju en spĂ€nnande familj med mĂ„nga olika konstellationer som sĂ„ mĂ„nga i min generation. Skilda förĂ€ldrar, nya partners, partners barn, fd partners med nya partners. Svensk familj, österrikisk familj – spĂ€nnande! Min familj – TACK!

Mina vĂ€nner – TACK för att ni gör min vardag sĂ„ mycket lĂ€ttare och för att ni ger mig möjligheten att fĂ„ vara en del av er vardag.

Mina medarbetare – det Ă€r en utmaning att vara chef över ledare. Vi Ă€r inte alltid överens men jag Ă€r sĂ„ stolt och tacksamma över er varje dag. Ni Ă€r duktiga. Ni Ă€r kanon! Glöm inte det! TACK!

GOTT NYTT ÅR!

happy_new_year_2013_wallpaper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.