Gott slut och en ny fantastisk början!

2012 har för mig varit ett händelserikt år. Alla år är i och för sig händelserika men 2012 är ett genombrottsår för mig i och med att jag nu lever ut min dröm och samtidigt som jag delar med mig mer än någonsin så säger jag nej och sätter gränser på ett helt annat sätt nu och det känns helt rätt och helt självklart. Gillas inte av alla men det är inte längre min utmaning utan deras :).

Jag har bytt arbete från ett konsultbolag till ett annat och jag trivs bra där jag är idag. Jag har fortsatt skriva krönikor och på mina böcker och hållit föreläsningar och kurser under året. Det är helt fantastiskt och det kommer bli mer av den varan under 2013. Skrivandet och att dela med mig av min kunskap till andra ger mig så mycket energi och är det som gör att jag behåller min lycka dag efter dag.

Jag har lärt känna nya fina vänner samtidigt som jag har märkt av den avundsjuka som ett mer synligt liv genererar men det stoppar mig inte för den värme och kärlek som jag känner från er mina vänner är starkare än den aggression den eller de få personer som försöker förnedra och skada mig och flera av mina vänner i framförallt sociala medier är. Vi kämpar på – jag och mina vänner, skillnaden nu är att vi inte längre försöker mörka det utan att vi berättar för er vad som händer.

2012 har varit ett händelserikt och för mig övervägande positivt år. Jag har fått en tydlig vägvisare om var jag är på väg och vad det är som ger mig glädje och energi och framtiden ser onekligen ljus ut. Att få dela med mig av mig själv och mina erfarenheter och att hjälpa mina medmänniskor och djur ger mig mer tillfredsställelse än något annat. Att ge är att få har någon klok person sagt – jag minns inte vem, men det stämmer så bra – ATT GE ÄR ATT FÅ! och så mycket jag får av er som följer mig är fantastiskt.

Freya och Freddy – mina kärlekstroll, mina energigivare, mina fyrbenta barn, mina sötnosar fyller fem år under 2013 vilket betyder att jag har haft lyckan av fem år av villkorslös kärlek. 2013 kommer att ägnas en hel del tid åt dem. Kvalitetstid som vi har avslutat året med. Mina älsklingar – TACK!

Min familj – jag har ju en spännande familj med många olika konstellationer som så många i min generation. Skilda föräldrar, nya partners, partners barn, fd partners med nya partners. Svensk familj, österrikisk familj – spännande! Min familj – TACK!

Mina vänner – TACK för att ni gör min vardag så mycket lättare och för att ni ger mig möjligheten att få vara en del av er vardag.

Mina medarbetare – det är en utmaning att vara chef över ledare. Vi är inte alltid överens men jag är så stolt och tacksamma över er varje dag. Ni är duktiga. Ni är kanon! Glöm inte det! TACK!

GOTT NYTT ÅR!

happy_new_year_2013_wallpaper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.