Att bli pĂ„hoppad offentligt…

Àr en helt ny företeelse för mig och jag tror det beror pÄ att jag syns bÄde hÀr och dÀr nu för tiden och det gillas inte av alla. Jag kan inte lÄta bli att fundera pÄ hur det kommer sig att vissa mÀnniskor kÀnner ett behov av att fara med osanning om andra, göra ekivoka fotomontage med krÀnkande texter pÄ, försöka förnedra etc.

I början pĂ„ veckan publicerade nĂ„gon en bild pĂ„ Facebook som skulle förestĂ€lla mig, nĂ„gon hade klippt in mitt ansikte pĂ„ en glamourmodells kropp och döpt bilden till ”Boudoir Fat Cow” och under bilden skrivit ord som jag inte vill Ă„terge hĂ€r.

Hur som helst Àr det ingen bild som jag sjÀlv skulle publicera eller ord som jag skulle anvÀnda och det kÀnns pÄ nÄgot sÀtt mycket trakasserande. Nu mÄste jag sÀga att den fylliga modellens kropp Àr mycket vacker och för mig spelar storleken ingen roll. Skönheten sitter inte i storleken utan i kÀrleken till sig sjÀlv.

Jag kan dock inte lÄta bli att fundera hur det kommer sig att nÄgon jag förhoppningsvis inte kÀnner sig bemödar sig tiden att montera ihop en bild som i deras tanke skulle göra mig upprörd, arg eller nÄgot i den stilen. Jag förstÄr inte riktigt varför? Jag Àr dock tacksam över deras intresse för mig och min person och för att de vÀljer att lÀgga sÄ mycket tid pÄ mig :). Helt otroligt faktiskt!

Förutom bilden fick jag en del kommentarer innehĂ„llande ord som jag inte heller vill Ă„terge hĂ€r dĂ„ det inte Ă€r ett sprĂ„kbruk jag förordar men ni kan tĂ€nka er sjĂ€lva – och ja, det vĂ€rsta Ă€r sant!

Nu Àr jag ju inte ensam om att drabbas av mÀrkligheter, flera av mina vÀnner har blivit drabbade, övervÀgande kvinnor men Àven en man och alla av samma person. Vad Àr det som driver honom/henne? Vad tror ni?

2 tankar pĂ„ “Att bli pĂ„hoppad offentligt…

  1. Hej Elaine !
    Har nu lĂ€st vad du skrivit om att bli pĂ„hoppad för att man Ă€r en offentlig person… SĂ„ trĂ„kigt att behöva lĂ€sa… Jag har aldrig varit med i FB, förstĂ„r att det kan vara ett bra sĂ€tt att hitta igen vĂ€nner eller nĂ„ ut till allmĂ€nheten men sen finns det de som anvĂ€nder det helt fel…. Som i ditt fall.
    LĂ€ste lite i din about… Och kan bara konstatera att du borde anlitas av min arbetsgivare…. Landstinget 😉
    Ha en bra dag ! // Maria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.