TĂ€nk vilken positiv skillnad det blir i livet!

TÀnk vilken positiv skillnad det blir i livet nÀr du omger dig med tankar och mÀnniskor som vill dig gott och som ger dig energi nÀr du behöver det och tar emot energi frÄn dig nÀr de behöver det.

TÀnk vilken positiv skillnad det blir i livet nÀr du omger dig med mÀnniskor som Àr Àrliga och hÀrliga och umgÄs med dig för den du Àr och inte för vad du ger.

TÀnk vilken positiv skillnad det blir i livet nÀr du omger dig med mÀnniskor som respekterar dig och som du respekterar och dÀr det finns en tveklös ömsesidighet i grunden för er relation.

TÀnk vilken positiv skillnad det blir i livet nÀr du omger dig med mÀnniskor som firar dina framgÄngar och stöttar dig i dina motgÄngar och som finns till för dig pÄ samma sÀtt som du finns till för dem.TÀnk vilken positiv skillnad det blir i livet nÀr du omger dig med mÀnniskor som Àr tacksam för din generositet och omtanke och ger detsamma tillbaka till dig.

TÀnk vilken positiv skillnad det blir i livet nÀr du omger dig med mÀnniskor som tar ansvar för sitt eget liv precis som du gör för ditt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.