Intensivkurs i projektekonomi – anmĂ€l dig :)

Budget överskrids och projektet Àr pÄ vÀg att fallera, hur ska jag rÀdda projektet? Hur gör jag för att minimera risken för att fÄ oförutsedda utgifter i projektet? Hur planerar jag projektekonomin pÄ bÀsta sÀtt? Dessa frÄgor och mÄnga fler kommer vi att ta upp under den hÀr kursen.

Under kursen kommer kurslÀraren att ge dig en introduktion till projektekonomins hantering, vilket syftar till att skapa en god förstÄelse för projektets ekonomi och dess förhÄllande till företagets övriga ekonomi.

Vi kommer att gÄ igenom hur du planerar, följer upp och styr ekonomin, bland annat med hjÀlp av Earned Value Management Àven kallad resultatvÀrdemetoden. Stor vikt kommer att lÀggas vid att du ska göra realistiska bedömningar för att fÄ lönsamma projekt.

Efter avslutad utbildning kommer du ha fÄtt en förstÄelse varför projektekonomin Àr sÄ viktig och hur du ska ta nÀsta steg. Du kommer att ha fÄtt de mest vÀrdefulla verktygen och metoderna för fÄ ett framgÄngsrikt projekt.

AnmÀl dig hÀr: http://www.nfi.se/kurs.aspx?courseid=618

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.