Intensivkurs i projektekonomi – anmäl dig :)

Budget överskrids och projektet är på väg att fallera, hur ska jag rädda projektet? Hur gör jag för att minimera risken för att få oförutsedda utgifter i projektet? Hur planerar jag projektekonomin på bästa sätt? Dessa frågor och många fler kommer vi att ta upp under den här kursen.

Under kursen kommer kursläraren att ge dig en introduktion till projektekonomins hantering, vilket syftar till att skapa en god förståelse för projektets ekonomi och dess förhållande till företagets övriga ekonomi.

Vi kommer att gå igenom hur du planerar, följer upp och styr ekonomin, bland annat med hjälp av Earned Value Management även kallad resultatvärdemetoden. Stor vikt kommer att läggas vid att du ska göra realistiska bedömningar för att få lönsamma projekt.

Efter avslutad utbildning kommer du ha fått en förståelse varför projektekonomin är så viktig och hur du ska ta nästa steg. Du kommer att ha fått de mest värdefulla verktygen och metoderna för få ett framgångsrikt projekt.

Anmäl dig här: http://www.nfi.se/kurs.aspx?courseid=618

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.