Lyckade projekt består inte av hjältar!

En förutsättning för att lyckas i ett projekt är att man har en fungerande struktur för planering, uppföljning och styrning. Projekt syftar oftast till att förändra något eller till att skapa något nytt.

Gemensamt är att man med givna resurser skall åstadkomma ett definierat resultat till en viss kostnad och på utsatt tid. Projektledaren planerar och styr projektet för att säkerställa att projektmålen uppfylls.

Lyckade projekt består inte av hjältar. Det handlar till stor del om något så ”tråkigt” som ett metodiskt arbetssätt, en skarp verktygslåda, ordning och reda och en god portion vanligt sunt bondförnuft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.