Att bryta mönster!

TĂ€nk att det skall vara sĂ„ svĂ„rt att bryta invanda slarviga mönster. Jag har Ă€ntligen efter flera Ă„r tagit tag i min fysiska hĂ€lsa, den psykiska Ă€r ju pĂ„ topp och jag vill att hela jag skall vara det. Jag har börjat Ă€ta sunt och trĂ€na mer… insĂ„g rĂ€tt snart att jag nog Ă€r sockerberoende – huha.

Efter en veckas hĂ„rd detox dĂ€r humöret pendlat mellan svart och grĂ„tt hela tiden – jag har varit lite av en hĂ€xa kĂ€nner jag 🙂 kĂ€nner jag Ă€ntligen att humöret börjar Ă„tervĂ€nda… och nu har jag bara fyra dagar kvar pĂ„ denna fas… men sedan börjar den riktiga utmaningen… Ă€ta hĂ€lsosamt och Ă€ndĂ„ njuta, trĂ€na och mĂ„ bra!

Hur jobbigt det Àn kÀnns har jag gjort allt rÀtt den hÀr gÄngen:

  • Jag har satt min mĂ„lbild!
  • Jag har satt mina delmĂ„l!
  • Jag har tidsatt mina mĂ„l!
  • Jag har gjort en handlingsplan!
  • Jag har ett team som gör detta tillsammans med mig!
Den stora utmaningen Ă€r inte rent fysiskt mĂ€rker jag utan det att jag tĂ€nker pĂ„ att jag Ă€r hungrig hela tiden… hela tiden! Helt galet men igĂ„r var faktiskt första kvĂ€llen pĂ„ en vecka som jag inte lade mig hungrig :). KĂ€nns fantastiskt och som en stor framgĂ„ng sĂ„ det firar jag idag med att tala om att jag kĂ€nner mig duktig!

KĂ€nns kanon… och jag kommer att berĂ€tta mer om min fysiska resa vart efter!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.