Att bryta mönster!

Tänk att det skall vara så svårt att bryta invanda slarviga mönster. Jag har äntligen efter flera år tagit tag i min fysiska hälsa, den psykiska är ju på topp och jag vill att hela jag skall vara det. Jag har börjat äta sunt och träna mer… insåg rätt snart att jag nog är sockerberoende – huha.

Efter en veckas hård detox där humöret pendlat mellan svart och grått hela tiden – jag har varit lite av en häxa känner jag 🙂 känner jag äntligen att humöret börjar återvända… och nu har jag bara fyra dagar kvar på denna fas… men sedan börjar den riktiga utmaningen… äta hälsosamt och ändå njuta, träna och må bra!

Hur jobbigt det än känns har jag gjort allt rätt den här gången:

  • Jag har satt min målbild!
  • Jag har satt mina delmål!
  • Jag har tidsatt mina mål!
  • Jag har gjort en handlingsplan!
  • Jag har ett team som gör detta tillsammans med mig!
Den stora utmaningen är inte rent fysiskt märker jag utan det att jag tänker på att jag är hungrig hela tiden… hela tiden! Helt galet men igår var faktiskt första kvällen på en vecka som jag inte lade mig hungrig :). Känns fantastiskt och som en stor framgång så det firar jag idag med att tala om att jag känner mig duktig!

Känns kanon… och jag kommer att berätta mer om min fysiska resa vart efter!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.