Nära & kära!

Så otroligt viktiga och ibland så tagna för givna. Glöm inte bort att vårda och värna dina nära och kära – det har ni sett mig skriva förut och jag skulle kunna skriva det varje dag. Värnar du dina nära och kära eller är det så att du tar dem för givna och att du tar för givet att du vet hur mycket de betyder för dig?

För mig är mina nära och kära hur viktiga som helst. De är de som firar i medgång och stöttar i motgång. De är de som säger det jag redan vet men kanske inte alltid vill höra. Det är de som älskar mig för den jag är och inte för vad jag gör. Det är de som jag kan ringa mitt i natten och be om hjälp och jag får hjälp.

Vårda dina nära och kära och finns där för dem lika mycket som de finns där för dig!

Kramar om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.