Freya & Freddy – KÄRLEK ♥

Freya och Freddy – jag vet att ni vet att jag älskar er, jag älskar er mest, jag älskar er helt, jag älskar er alltid. Ni tillför så mycket kärlek, vänskap, trygghet, skratt, glädje i mitt liv, hela tiden, varje dag…

Ni kom till mig i mitt liv när jag var trasig av sorg, när livet var ett kaos, när jag var ensammast i världen och jag kunde inte förmå mig att ta er till mig… det gick så långt att jag tänkte lämna er hos mormor, jag trodde att min förmåga att älska tagit slut…

…men ni visade med er kärlek, er glädje, ert tålamod att jag har förmågan att älska, älska er och älska mig själv. Ni ger mig så mycket kärlek varje dag. Jag brukar säga att jag tankar kärlek hos er och ni är en mack som alltid har öppet och alltid har kärlek att ge…

Ni föddes i början av augusti 2008, en månad som för mig är förknippad med så mycket sorg men också tack vare er så mycket kärlek. När jag träffade er första gången var ni knappt ett dygn gamla… när ni öppnade era ögon ett par veckor senare drunknade jag först i Freyas men snart kom även Freddys vackra ögons djup och tog andan ur mig.

Då levde fortfarande Harry och jag hoppades så att ni och er syster skulle få bra hem, tanken på att ni skulle flytta hem till mig fanns inte…

Idag tror jag på att det var ödet som förde er till mig, att det var just ni som med ert bus, er glädje och kärlek skulle få mig att gå igenom en svår sorg precis som det var ödet som förde Harry till mig för att klara svår sjukdom.

Jag älskar er alltid, jag är tacksam för att just jag får ha er hos mig. Ni gör skillnad! Ni är bäst! TACK ♥!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.