Ledningsgruppens viktiga arbete…

En effektiv och samverkande ledningsgrupp ger stora och vÀrdefulla vÀrden till sÄvÀl den enskilda ledarens insatser som till verksamhetens gemensamma. I mÄnga ledningsgrupper finns en outnyttjad och ibland Àven okÀnd potential.  Hur stÄr det till hos er?

Att arbeta i ledningsgrupper pÄ ett sÀtt som stöder vÄrt ledningsgruppsarbete, ger oss en ökad förstÄelse för ledningsgruppens betydelse för verksamhetens resultat och kultur vilket Àr viktigt för att nÄ framgÄng.

För mig handlar det alltid om att ta sig an vĂ„ra verkliga utmaningar och att jobba tillsammans pĂ„ ”riktigt” – inte bara att lĂ€ra kĂ€nna varandra i största allmĂ€nhet. Vi behöver arbeta inifrĂ„n, utifrĂ„n och med vĂ„r vardag, nuet och med vĂ„r framtid.

Vi behöver arbeta med oss sjÀlva pÄ individnivÄ och med oss som team pÄ teamnivÄ. Vi behöver enas om vem som gör vad och nÀr, varför vi vÀljer det ena framför det andra och för vem vi gör vad, varför och hur och sjÀlvklart nÀr. VÄra mÄl behöver vara klara, tydliga och enade.

och mer om mina tankar kring detta kommer snart i en krönika pÄ dagensmojligheter.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.