Ledningsgruppens viktiga arbete…

En effektiv och samverkande ledningsgrupp ger stora och värdefulla värden till såväl den enskilda ledarens insatser som till verksamhetens gemensamma. I många ledningsgrupper finns en outnyttjad och ibland även okänd potential.  Hur står det till hos er?

Att arbeta i ledningsgrupper på ett sätt som stöder vårt ledningsgruppsarbete, ger oss en ökad förståelse för ledningsgruppens betydelse för verksamhetens resultat och kultur vilket är viktigt för att nå framgång.

För mig handlar det alltid om att ta sig an våra verkliga utmaningar och att jobba tillsammans på ”riktigt” – inte bara att lära känna varandra i största allmänhet. Vi behöver arbeta inifrån, utifrån och med vår vardag, nuet och med vår framtid.

Vi behöver arbeta med oss själva på individnivå och med oss som team på teamnivå. Vi behöver enas om vem som gör vad och när, varför vi väljer det ena framför det andra och för vem vi gör vad, varför och hur och självklart när. Våra mål behöver vara klara, tydliga och enade.

och mer om mina tankar kring detta kommer snart i en krönika på dagensmojligheter.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.