Lägger mitt pussel!

Tänk så härligt det är när pusselbitarna passar och du hittar den rätta platsen för bit efter bit, ibland passar biten perfekt direkt, ibland får du vända och vrida på den och testa den överallt innan den faller på plats.

Jag har hållit på med att lägga mitt pussel hela livet, precis som ni gör, och under många år lade jag pusslet utan att ha någon aning om vilket motiv jag skulle lägga. Helt galet och inte undra på att jag inte nådde mina drömmar.

Nu försöker jag alltid måla bilden av min dröm först och sedan lägga pusslet efter det och vet ni vad – det går både enklare och snabbare att få bitarna på plats.

Sedan har vi ju de här bitarna som inte har någon plats, hur jag än vrider och vänder på dem, hur många gånger jag än försöker så finns det inte plats för dem i mitt pussel hur gärna jag än vill att de skall passa. Vad gör jag med dem?

Jo, jag lägger dem åt sidan och går vidare med min dröm. Det är enklare sagt än gjort och vissa pusselbitar får hänga med längre än andra men enough is enough!

Det är min dröm jag har att uppfylla inte andras drömmar. Jag tar ansvar för mitt liv – det räcker bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.