VĂ„ga vara du!

Jag Àr av den enkla uppfattningen att mÀnniskor alltid kommer att ha Äsikter om det jag gör eller sÀger. Jag kommer aldrig att kunna kontrollera min omvÀrlds reaktioner och deras sÀtt att vÀrdera mina handlingar.

Det jag dÀremot kan ta ansvar över, Àr i vilken utstrÀckning jag agerar utifrÄn vÀnlighet, lugn, kÀrlek, och medmÀnsklighet, eller om jag gör det jag gör baserat pÄ frustration, stress, ilska, oro eller nÄgon annan typ av drÀnerande tillstÄnd.

NÀr vi agerar utifrÄn de förstnÀmnda tillstÄnden kommer det fortfarande finnas mÀnniskor som inte Àr nöjda med vÄrt sÀtt att agera, men risken för att vi blir stÀmplade för livet Àr betydligt mindre.

Samtidigt sÄ kan du med stor sÀkerhet ocksÄ kÀnna dig lugn med att en person som blir missnöjd med ett vÀnlig bemötande inte kommer att framstÄ som speciellt trovÀrdig.

Det budskap som jag bÀr med mig med samma starka övertygelse som vetskapen om vad jag heter, Àr att mÄr jag bra, sÄ kan det bara bli bra.

VĂ„ga vara du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.