När du skäller på mig….

Läste detta underbara inlägg idag som jag så gärna vill dela med mig av. Jag tror att detta är något att tänka på i alla relationer och inte ”bara” i den som är mellan föräldrar och barn. Jag tror nämligen om vi väljer att tro gott om andra människor och deras intentioner så gör vi också gott. Det skapar onekligen ett godare klimat om vi väljer att tro gott. Vad tror ni?

Vid nattningen igår kväll hamnade jag i ett oväntat, underbart och smärtsamt utvecklingssamtal med sjuåringen. Det innehöll så mycket klokskap att jag väljer att återge det oredigerat här… http://petrakrantzlindgren.wordpress.com/2012/02/19/nar-du-skaller-pa-mig-mamma-ar-det-svart-for-mig-att-alska-mig-sjalv/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.