Tillbaka i Sverige igen…

efter några soliga och härliga dagar i Lissabon med bästa väninnan. Vilken energi och glädje det finns i vänskap. För mig blir vänskap bara viktigare och viktigare med åren. Så många skratt och tokerier du kan hitta på när du är i ett sällskap där allt är helt ok :). Så roligt vi har haft!

Vårda och värna dina nära och kära! Ta dig tid att träffa dem så ofta du kan och hitta på roliga saker med varandra. Min väninna Helena och jag bor 50 mil i från varandra men minst en långweekend om året hittar vi på något tillsammans då vi fyller på med kvalitetstid – ibland i Sverige och ibland utomlands. Nästa resa kommer att gå till Madrid :). Självklart försöker vi ses däremellan också.

Vänskap är ovärderligt! Vänskap är värdefullt! Vänskap är vackert! Vänskap är styrka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.