Tillbaka i Sverige igen…

efter nÄgra soliga och hÀrliga dagar i Lissabon med bÀsta vÀninnan. Vilken energi och glÀdje det finns i vÀnskap. För mig blir vÀnskap bara viktigare och viktigare med Ären. SÄ mÄnga skratt och tokerier du kan hitta pÄ nÀr du Àr i ett sÀllskap dÀr allt Àr helt ok :). SÄ roligt vi har haft!

VĂ„rda och vĂ€rna dina nĂ€ra och kĂ€ra! Ta dig tid att trĂ€ffa dem sĂ„ ofta du kan och hitta pĂ„ roliga saker med varandra. Min vĂ€ninna Helena och jag bor 50 mil i frĂ„n varandra men minst en lĂ„ngweekend om Ă„ret hittar vi pĂ„ nĂ„got tillsammans dĂ„ vi fyller pĂ„ med kvalitetstid – ibland i Sverige och ibland utomlands. NĂ€sta resa kommer att gĂ„ till Madrid :). SjĂ€lvklart försöker vi ses dĂ€remellan ocksĂ„.

VÀnskap Àr ovÀrderligt! VÀnskap Àr vÀrdefullt! VÀnskap Àr vackert! VÀnskap Àr styrka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.