Det handlar om frihet under ansvar!

Den senaste tiden har det varit en hel del fokus på framtiden, hur länge vi får arbeta, var vi får arbeta och mer än så. Reinfeldt presenterade ett förslag om att vi skall få möjligheten att arbeta tills vi är 75 år, Microsoft manifesterade ”Jobba hemma-dagen”. Arbetsmiljöfrågorna tar mer och mer och mer plats i debatterna. Läs mer: http://www2.proffice.se/artiklar/kronikor/elaine-breske-hirscher/2012/02/10/36432131/index.xml

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.