Kommunikation – lika enkelt som svårt!

Att tydligt kunna uttrycka sina idéer, tankar och känslor, att enkelt kunna nå fram med sitt budskap till andra utan missförstånd och att ledigt kunna samarbeta för att effektivare nå önskat resultat, är av avgörande betydelse för din framgång i såväl arbets- som privatlivet.

Kommunikationsförmågan är ett, tycker jag, viktigt verktyg som måste ligga i varje medarbetare, chef och ledares verktygslåda för att de skall vara trygga, tydliga och trovärdiga i sin kommunikation. Att kunna och dessutom vilja kommunicera blir bara viktigare och viktigare i dagens samhälle.

För att bli bättre på att kommunicera behöver du lära dig kommunikationens grunder, de olika kommunikationsstilarna som finns, hur du samtalar, samarbetar och lära dig en hel del om frågeteknik. Du behöver också lära dig hur andra människor fungerar och tar till sig kommunikation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.