Kommunikation – lika enkelt som svĂ„rt!

Att tydligt kunna uttrycka sina idéer, tankar och kÀnslor, att enkelt kunna nÄ fram med sitt budskap till andra utan missförstÄnd och att ledigt kunna samarbeta för att effektivare nÄ önskat resultat, Àr av avgörande betydelse för din framgÄng i sÄvÀl arbets- som privatlivet.

KommunikationsförmÄgan Àr ett, tycker jag, viktigt verktyg som mÄste ligga i varje medarbetare, chef och ledares verktygslÄda för att de skall vara trygga, tydliga och trovÀrdiga i sin kommunikation. Att kunna och dessutom vilja kommunicera blir bara viktigare och viktigare i dagens samhÀlle.

För att bli bÀttre pÄ att kommunicera behöver du lÀra dig kommunikationens grunder, de olika kommunikationsstilarna som finns, hur du samtalar, samarbetar och lÀra dig en hel del om frÄgeteknik. Du behöver ocksÄ lÀra dig hur andra mÀnniskor fungerar och tar till sig kommunikation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.